Karışık Salata Tarifi

  • on Eylül 21, 2019
  • Likes!
Karışık Salata Tarifi

Bazı yörelere ait olan Karışık Salata Tarifi harika bir lezzete sahip. Salatanın içine patlıcan mı girer? diyen arkadaşlarımıza gelsin. Bu Karışık Salata Tarifi şimdiye kadar yediğiniz salata tariflerine benzemiyor. Hadi hep beraber bu tarifi uygulayalım. Her akşam yemeklerinizde salatalarınız arasında birinci dereceye girecek olan bu salatayı hemen denemeniz için size püf noktaları ile beraber anlattık. Sizde arkadaşlarınıza ve çevrenize anlatırken püf noktalarını söylemeyi unutmayınız. Size gelen misafirlerinize güzel ikramlar yapmak için de sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  Şimdiden hepimize kolay gelsin. Karışık Salata Tarifi  sizlerle.

Karışık Salata  İçin Malzemeler:

2 kişilik

Karışık Salata Yapılışı:

Afiyet olsun.

Püf noktaları:

  • Soğanı diğer malzemelerden biraz küçük doğramaya özen gösterelim. Çünkü soğanın tadı ağzımıza minik dokunuşlar halinde gelirse insanlar daha mutlu olacaklardır.
  • İsterseniz içine ekstra olarak nane ekleyebilirsiniz. Bu damak tadınıza daha uygun olabilir.
  • İstediğiniz miktarda farklı meyveler de ekleyebilirsiniz. Bu sayede meyve yemeyen çocuklarımız meyveyi sevmeye başlayacak.
  • Meyvelerin ve sebzelerin baharatlar ile birleşmesi sonucu vücudumuzu besleyen mikroorganizmalara destek olup bağışıklık sistemimizi güçlendirir.

Bizim sitemizde tüm yemek tariflerini bulabilirsiniz. Sizler için yemek tariflerimizi gün geçtikçe daha da arttırıyoruz. yoğun istek üzerine sizler için pratik ve lezzetli tarifler paylaşıyoruz.

🙂Yiyenlere Şifa Beğenenlere Afiyet Olsun🙂 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaçırmayın! Rastgele Tarifler!